Skip to main content
מה ה‑FOODISH שלך?
כדי להוסיף את המתכונים והסיפורים המשפחתיים למאגר הענק של המטבח היהודי, או כדי להגיב, יש להתחבר לאתר
כשאתם מתחברים לקהילות של FOODISH, אתם מאשרים את תנאי השימוש

שכחתם סיסמה? לא מצליחים להתחבר? אנחנו כאן!

כתבו לנו בווטסאפ או במייל ונעזור לכם להתחבר לאתר.

החיבור שלכם מתבשל
כשאתם מתחברים לקהילות של FOODISH, אתם מאשרים את תנאי השימוש
ANU Museum - Museum of the Jewish People
Foodish
Anu Museum
  • עבר
  • eng
  • מתכונים
  • ראש השנה
  • מגזין FOODISH
    • מטבח משפחתי
    • כן משיחין
    • מה ה-FOODISH שלך
    • לכל הכתבות במגזין
  • קהילות אוכל
    • רוסיה
    • מרוקו
    • הודו
    • רומניה
    • עיראק
    • הונגריה
    • טורקיה
    • לכל קהילות האוכל
  • פרסמו מתכון או סיפור
  • הסיפור של FOODISH
    • מי אנחנו
    • שותפים - באים לטוב
    • שותפים - הקשר הרב דורי
    • זיכרון במטבח
    • סופ"שלעך
    • סיפורים מהמטבח
    • מאפים אבודים
    • ארוחות מהספרים
  • עבר
  • eng
  • מתכונים
  • ראש השנה
  • מגזין FOODISH
    • מטבח משפחתי
    • כן משיחין
    • מה ה-FOODISH שלך
    • לכל הכתבות במגזין
  • קהילות אוכל
    • רוסיה
    • מרוקו
    • הודו
    • רומניה
    • עיראק
    • הונגריה
    • טורקיה
    • לכל קהילות האוכל
  • פרסמו מתכון או סיפור
  • הסיפור של FOODISH
    • מי אנחנו
    • שותפים - באים לטוב
    • שותפים - הקשר הרב דורי
    • זיכרון במטבח
    • סופ"שלעך
    • סיפורים מהמטבח
    • מאפים אבודים
    • ארוחות מהספרים
רוצים לפרסם מתכון
או סיפור משפחתי?
פרסמו עכשיו
  • אודות FOODISH
  • צרו קשר
  • תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
ANU Museum - Museum of the Jewish People
  • וואטסאפ
  • פייסבוק
  • אינסטגרם
© אנו - מוזיאון העם היהודי FOODISH 2023
Created by rgb media Powered by Salamandra

קבוצת הלדינאים

  • הכל
  • מתכונים
  • קהילות
    • אוכל ספניולי
    • בולגריה
    • טורקיה
    • יוון
Etty Weisz Etty Weisz אוכל ספניולי
סוטלאץ' טורקי של אתי לוי. צילום: שרית עטר
מתכון
סוטלאץ' ספניולי – דייסת אורז מקורמלת
7 באוגוסט 2023
קובי זרקו קובי זרקו טורקיה
מולופיטאס - עוגיות פרווה טורקיות של קובי זרקו. צילום: שרית עטר
מתכון
מולופיטאס – עוגיות פרווה טורקיות
7 באוגוסט 2023
בתיה ראיף אוכל ספניולי
הבישול דורש סבלנות: ארוז קון לצ'ה של בתיה ראיף. צילום: שרית עטר
מתכון
ארוז קון לצ'ה – פודינג אורז בחלב
5 ביולי 2023
אסתר יציב אוכל ספניולי
מקרון אריינאדו- פשטידת פסטה וגבינות של אסתר יציב. צילום: שרית עטר
מתכון
מקרון אריינאדו – פשטידת פסטה וגבינות ספניולית
5 ביולי 2023
בתיה ראיף אוכל ספניולי
.קיופולו - סלט חצילים קלויים ועגבניות מהמטבח הבולגרי ספניולי. יפה שוחמי לאמור
מתכון
קיופולו – סלט חצילים קלויים ועגבניות
5 ביולי 2023
orit kopelis orit kopelis אוכל ספניולי
מתכון
קורביידס – עוגיות חמאה ושקדים מיוון
5 ביולי 2023
Yaffa שוחמי -לאמור Yaffa שוחמי -לאמור אוכל ספניולי
משה שחמי, בעלה של יפה מחזיק את קערת הקזדיקס בשולחן שבועות. צילום שרית עטר
מתכון
קזדיקס
29 ביוני 2023

יש לכם
אוצר במטבח

המטבח היהודי משתנה כל הזמן. מנות חדשות נולדות ומסורות הולכות ונעלמות. איך מבטיחים שהאוכל שגדלתם עליו יישאר פה לתמיד? מוסיפים מתכון או סיפור למאגר של FOODISH אגף הקולינריה של אנו – מוזיאון העם היהודי, ושומרים אותם בחיים לדורות הבאים.

הוספת סיפור או מתכון
ANU Museum - Museum of the Jewish People
Foodish
Anu Museum
  • וואטסאפ
  • פייסבוק
  • אינסטגרם
info@foodish.org
  • ראשי
  • מתכונים
  • כתבות ומדורים
  • קהילות אוכל
  • אירועים
  • שותפים
  • קבוצת הוואטסאפ שלנו
  • אודות FOODISH
  • צרו קשר
  • תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
למה אתם אף פעם לא שומרים על קשר?

קבלו מאיתנו מתכונים, סיפורים ועדכונים למייל שלכם

    על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר.
    שלא תגידו שלא אמרנו
    © אנו - מוזיאון העם היהודי FOODISH 2023
    Powered by Salamandra
    Created by