Skip to main content
מה ה‑FOODISH שלך?
כדי להוסיף את המתכונים והסיפורים המשפחתיים למאגר הענק של המטבח היהודי, או כדי להגיב, יש להתחבר לאתר
כשאתם מתחברים לקהילות של FOODISH, אתם מאשרים את תנאי השימוש
החיבור שלכם מתבשל
כשאתם מתחברים לקהילות של FOODISH, אתם מאשרים את תנאי השימוש
anu museum
Foodish
Anu Museum
  • מתכונים
  • מגזין FOODISH
    • מטבח משפחתי
    • מילון האוכל היהודי
    • מה ה-FOODISH שלך
    • לכל הכתבות במגזין
  • קהילות אוכל
    • רוסיה
    • מרוקו
    • הודו
    • רומניה
    • עיראק
    • הונגריה
    • טורקיה
    • לכל קהילות האוכל
  • שותפים
    • באים לטוב
    • הקשר הרב דורי
    • סיפורים מהמטבח
  • הסיפור של FOODISH
  • מתכונים
  • מגזין FOODISH
    • מטבח משפחתי
    • מילון האוכל היהודי
    • מה ה-FOODISH שלך
    • לכל הכתבות במגזין
  • קהילות אוכל
    • רוסיה
    • מרוקו
    • הודו
    • רומניה
    • עיראק
    • הונגריה
    • טורקיה
    • לכל קהילות האוכל
  • שותפים
    • באים לטוב
    • הקשר הרב דורי
    • סיפורים מהמטבח
  • הסיפור של FOODISH
רוצים לפרסם מתכון
או סיפור משפחתי?
פרסמו עכשיו
  • אודות FOODISH
  • צרו קשר
  • תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
anu museum
  • וואטסאפ
  • פייסבוק
  • אינסטגרם
© FOODISH 2022 מוזיאון העם היהודי
Created by rgb media Powered by Salamandra

ספרי אוכל יהודי

  • הכל
  • מתכונים
  • הסיפורים שלכם
  • קהילות
    • איטליה
    • דרום אמריקה
    • טורקיה
    • יוון
    • מזרח אירופה
    • מקסיקו
    • ספניולי
    • ספרד
שרה SARA סופרין ברוך SUFRIN שרה SARA סופרין ברוך SUFRIN ספניולי
לקט מתכונים שרשמתי בין דפי הספר, בטרם עידן המחשבים | שרה SARA סופרין ברוך SUFRIN | ספר הבישול הראשון שלי
סיפור
ספר הבישול הראשון שלי
25 בינואר 2023
לביבות ריקוטה איטלקיות לחנוכה. צילום: אנטולי מיכאלו; סגנון: דיאנה לינדר
מתכון
לביבות ריקוטה איטלקיות
מערכת Foodish
15 בדצמבר 2022
מתכון לחנוכה שכמעט נעלם מן העולם ביחד עם הקהילה ממנה הגיע.פריטלה די חנוכה - סופגניות איטלקיות מתובלות בזרעי שומר. צילום: אנטולי מיכאלו; סגנון: דיאנה לינדר
מתכון
פריטלה די חנוכה – סופגניות איטלקיות מתובלות בזרעי שומר
מערכת Foodish
14 בדצמבר 2022
שמליאס - סרטי בצק מטוגנים לחנוכה. צילום: אנטולי מיכאלו; סגנון: דיאנה לינדר
מתכון
שמליאס – סרטי בצק מטוגנים
מערכת Foodish
14 בדצמבר 2022
צ'ורוס של יהדות ספרד לחנוכה צילים: אנטולי מיכאלו; סגנון: דיאנה לינדר
מתכון
צ'ורוס של יהודי ספרד
מערכת Foodish
13 בדצמבר 2022
קדירת דגים וגרגרי חומוס בזעפרן
מתכון
תבשיל דגים וגרגרי חומוס, בזעפרן, ג'ינג'ר ועשבים
יחי זינו
13 באוקטובר 2022
סרדינים ממולאים בטרגון
מתכון
סרדינים ממולאים בביצים קשות וטרגון
יחי זינו
20 בספטמבר 2022
גלילות דגים ממולאות בחצילים
מתכון
גלילות דג ממולאות בחצילים
יחי זינו
20 בספטמבר 2022
יש לכם
אוצר במטבח
המטבח היהודי משתנה כל הזמן. מנות חדשות נולדות ומסורות הולכות ונעלמות. איך מבטיחים שהאוכל שגדלתם עליו יישאר פה לתמיד? מוסיפים מתכון או סיפור למאגר של FOODISH אגף הקולינריה של אנו – מוזיאון העם היהודי, ושומרים אותם בחיים לדורות הבאים.
להוספת מתכון או סיפור
anu museum
Foodish
Anu Museum
  • וואטסאפ
  • פייסבוק
  • אינסטגרם
info@foodish.org
  • ראשי
  • מתכונים
  • כתבות ומדורים
  • קהילות אוכל
  • אירועים
  • שותפים
  • קבוצת הוואטסאפ שלנו
  • אודות FOODISH
  • צרו קשר
  • תנאי שימוש
  • הצהרת נגישות
למה אתם אף פעם לא שומרים על קשר?

קבלו מאיתנו מתכונים, סיפורים ועדכונים למייל שלכם

    על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר.
    שלא תגידו שלא אמרנו
    © אנו - מוזיאון העם היהודי FOODISH 2023
    Powered by Salamandra
    Created by