
סוף שבוע של אוכל אשכנזי ישן־חדש
שפים, אנשי אוכל ואנשי אלכוהול חוזרים לשורשים (המושמצים) של המטבח עליו גדלו ומציעים סוף שבוע מלא באירועים וטעימות, נוסטלגיה וחדשנות, שיצעידו את הטעמים האהובים לכאן ולעכשיו: תוכלו ללגום שנאפס מסורתי לצד טונה אדומה מעושנת, לגלות מה בכלל ההבדל בין קיגל לקוגל, לחזור בזמן ולבקר במסעדת פועלים מזרח אירופאית מיתולוגית או לטעום את העתיד המזהיר של הגפילטע והקרפעלך, השמאלץ והחריין שמפסיקים להתפשר, מוצאים לעצמם דרכים חדשות להתבטא ומגלים חומרי גלם ישראלים עדכניים איכותיים ובועטים להסתמך עליהם