Skip to main content
מה ה‑FOODISH שלך?
כדי להוסיף את המתכונים והסיפורים המשפחתיים למאגר הענק של המטבח היהודי, או כדי להגיב, יש להתחבר לאתר
כשאתם מתחברים לקהילות של FOODISH, אתם מאשרים את תנאי השימוש

שכחתם סיסמה? לא מצליחים להתחבר? אנחנו כאן!

כתבו לנו בווטסאפ או במייל ונעזור לכם להתחבר לאתר.

החיבור שלכם מתבשל
כשאתם מתחברים לקהילות של FOODISH, אתם מאשרים את תנאי השימוש
ANU Museum - Museum of the Jewish People
Foodish
Anu Museum
  • עבר
  • eng
  • מתכונים
  • מגזין FOODISH
    • מטבח משפחתי
    • כן משיחין
    • מה ה-FOODISH שלך
    • לכל הכתבות במגזין
  • מתכונים לחנוכה
  • קהילות אוכל
    • רוסיה
    • מרוקו
    • הודו
    • רומניה
    • עיראק
    • הונגריה
    • טורקיה
    • לכל קהילות האוכל
  • פרסמו מתכון או סיפור
  • הסיפור של FOODISH
    • מי אנחנו
    • שותפים - באים לטוב
    • שותפים - הקשר הרב דורי
    • זיכרון במטבח
    • סופ"שלעך
    • סיפורים מהמטבח
    • מאפים אבודים
    • ארוחות מהספרים
  • עבר
  • eng
  • מתכונים
  • מגזין FOODISH
    • מטבח משפחתי
    • כן משיחין
    • מה ה-FOODISH שלך
    • לכל הכתבות במגזין
  • מתכונים לחנוכה
  • קהילות אוכל
    • רוסיה
    • מרוקו
    • הודו
    • רומניה
    • עיראק
    • הונגריה
    • טורקיה
    • לכל קהילות האוכל
  • פרסמו מתכון או סיפור
  • הסיפור של FOODISH
    • מי אנחנו
    • שותפים - באים לטוב
    • שותפים - הקשר הרב דורי
    • זיכרון במטבח
    • סופ"שלעך
    • סיפורים מהמטבח
    • מאפים אבודים
    • ארוחות מהספרים
רוצים לפרסם מתכון
או סיפור משפחתי?
פרסמו עכשיו
  • אודות FOODISH
  • צרו קשר
  • תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
ANU Museum - Museum of the Jewish People
  • וואטסאפ
  • פייסבוק
  • אינסטגרם
© אנו - מוזיאון העם היהודי FOODISH 2023
Created by rgb media Powered by Salamandra

טלה וכבש

  • הכל
  • מתכונים
  • קהילות
    • אוזבקיסטן
    • אוכל ספניולי
    • בוכרה
    • חאלב
    • חבל הבלקן
    • טורקיה
    • טרנסילבניה
    • יוון
    • ישראל
    • קווקז
    • תוניסיה
הלל ישראל
מנטי. צילום: shutterstock
מתכון
מנטי של עליזה
7 בנובמבר 2023
גושט גידג’ה ממולא בדלעת ושומן כבש של שף ישראל אהרוני. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: טליה אסיף.
מתכון
גושט גידג’ה ממולא בדלעת ושומן כבש
ישראל אהרוני
10 בספטמבר 2023
חצילים וגם קישואים ממולאים בטלה של ליאת בן דויד.   צילום: shutterstock
מתכון
חצילים וקישואים קטנטנים ממולאים בטלה
ליאת בן דויד
7 בספטמבר 2023
לחמעג'ון תומר אגאי. דניאל לילה. אוריה גבע.
מתכון
לחמעג'ון
תומר אגאי
6 בספטמבר 2023
שמחה יוסף שמחה יוסף אוכל ספניולי
כבש בתנור של שמחה יוסף. צילום: shutterstock
מתכון
כבש בתנור
21 באוגוסט 2023
בת שבע גרשון בת שבע גרשון חאלב
אורז עם כבש של בת שבע גרשון, צילום: ריאן
מתכון
אורז עם כבש
17 ביולי 2023
רוזלין כהן טנודג'-גהלי
רוזלין גהלי ותבשיל מסוקי לפסח. צילום: ריאן
מתכון
מסוקי תוניסאי לפסח
4 באפריל 2023

יש לכם
אוצר במטבח

המטבח היהודי משתנה כל הזמן. מנות חדשות נולדות ומסורות הולכות ונעלמות. איך מבטיחים שהאוכל שגדלתם עליו יישאר פה לתמיד? מוסיפים מתכון או סיפור למאגר של FOODISH אגף הקולינריה של אנו – מוזיאון העם היהודי, ושומרים אותם בחיים לדורות הבאים.

הוספת סיפור או מתכון
ANU Museum - Museum of the Jewish People
Foodish
Anu Museum
  • וואטסאפ
  • פייסבוק
  • אינסטגרם
info@foodish.org
  • ראשי
  • מתכונים
  • כתבות ומדורים
  • קהילות אוכל
  • אירועים
  • שותפים
  • קבוצת הוואטסאפ שלנו
  • אודות FOODISH
  • צרו קשר
  • תנאי שימוש ומדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
למה אתם אף פעם לא שומרים על קשר?

קבלו מאיתנו מתכונים, סיפורים ועדכונים למייל שלכם

    על ידי התחברות אני מאשר/ת את תנאי השימוש באתר.
    שלא תגידו שלא אמרנו
    © אנו - מוזיאון העם היהודי FOODISH 2023
    Powered by Salamandra
    Created by