"להכין חמין כבר בשבוע הראשון של החורף, זה כמו ללבוש בפעם הראשונה את הסוודר מהשנה שעברה. אני כל כך אוהבת חמין. נדמה לי שמתוך עשרה קבין של אושר מאוכל שירדו לעולם נטל החמין תשעה. אני אוהבת את ההכנה שלו ואת הבישול שעוטף את הבית בניחוח ובאווירה המבטיחה שהוא משרה עלינו במשך הלילה והבוקר. אבל מעבר לזה, מעבר לבית שלי, מניעים אותי הסקרנות והאפשרות שניחוח החמין שעולה באיזה רחוב מאיזה בית עכשיו טומן בתוכו איזו טכניקה חכמה, ושהאישה הזרה שעברה עכשיו ברחוב – היא בעלת סוד גסטרונומי פלאי. אולי דווקא במשפחה שלה עברה מדור לדור ושרדה איזו תוספת שמעשירה את מרכיביו".
– שרי אנסקי, חמין
"שרינג", הפרויקט החדש והמרגש של שרי אנסקי ובתה מיכל אנסקי בשיתוף עם yango delli, מביא את החמין הירושלמי המיתולגי של שרי (המוכר מספרה עטור השבחים "חמין") עד לשולחן שלכם. אחרי חודשים ארוכים של פיתוח ועבודה משותפת עם מומחי מזון מתעשיית הפודטק באה לעולם מנת הדלווירי החורפית־ביתית האולטימטיבית – סיר מסורתי יפה (ורב שימושי) מלא בטוב ומורכב בתבונה, מחשבה ומסירות (בדיוק כמו בבית) כדי שהחמין יגיע לצלחת שלכם בלי לאבד טיפה מהקסם וכך שכל אחד מחומרי הגלם המשובחים ישמו על האיכויות שלו: נתחי בשר אונטריב, שעועית, אורז בשקית, תפוחי אדמה, ביצים חמינדוס, קישקע מסורתי, וכמובן קציצות הלחם המפורסמות של אנסקי. רק להכניס לתנור, להוסיף סלט מרענן ולצלול לסופ"ש חורפי משפחתי וכיפי.
החמין של אנסקי הוא הסנונית הראשונה המבשרת על פתיחתה של "שרינג", המעדנייה החדשה של שרי ומיכל אנסקי. נוסף על החמין המדובר, המעדנייה תציע את הגרסה של משפחת אנסקי למנות שונות מהמטבח היהודי־ישראלי.
מיכל אנסקי, העומדת בראש המיזם:
"כבר שנים שהחמין של אמא שלי הוא שם דבר במטבח הישראלי. אנשים לא מפסיקים לשאול אותנו עליו ולציין כמה קשה להגיע לטעם המדויק והמקורי. אז אחרי כל-כך הרבה ציפייה לקבל את הטעימה עם חותמת היד של אמא, הצלחנו להגיע למוצר המאפשר את החוויה המלאה."
החמין של שרי אנסקי 289 ש"ח לסיר של 4-6 סועדים; 349 ש"ח לסיר של 6-9 סועדים. הזמנות דרך אפליקצית יאנגו דלי
אנסקי לא לבד: שפים, אנשי אוכל ואנשי אלכוהול חוזרים לשורשים (המושמצים) של המטבח האשכנזי עליו גדלו ומציעים סוף שבוע מלא באירועים וטעימות. לכל אירועי סופ"שלעך
יהודי, יהודי. האם כשר?